15.6.2013

Erkkari

Tänään oli Tampereella islanninlammaskoirien erikoisrotunäyttely ja siellähän me oltiin Iriksen ja Iriksen Tanja-kummin kanssa. Mentiin jo eilen Tampereelle ja yövyttiin hotelli Hermicassa. Hotelissa kaikki meni yllättävän hyvin ja suurimman osan ajasta Iris vain nukkui.


Tänään sitten startattiin jo hyvissä ajoin suuntana Kaupin vinttikoirarata mutta ajettiin aika reilusti alkuun ohi. Opin tästä, että on parempi suunnitella ja katsoa reitti vaikkapa edeltävänä iltana paikalle kuin käydä suunnistamaan samalla kun ajetaan. Eksymisestä huolimatta löydettiin perille vaikkakin sovittuun aikaan nähden myöhässä.


Oltiin melko alussa kehässä ja ainoat pentuluokan 7 - 9 kuisten edustaja. Tuloksena oli KP PNP-2 ja kyllä sitä tyytyväinen on omaan haukkuunsa ja haukun käyttäytymiseen paikan päällä.


Tässä vielä tuomarin arvio Iriksestä: "7 months old bitch.Well developed for the age, but should like more bone on her. Feminic head. Good eye & ear. Nice ribcage. Sufficient argulation & front. A bit steep in the back. Nice tailcarriage. Double dew claws. Moves with efficent drive, ok for the age. Nice temperament. Very promising."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti