19.5.2013

Issikkalenkki Myllymäen maastossa

Tänään oli ohjelmassa lenkkeilyä, mutta ei ihan missä tahansa porukassa, vaan ihanien issikkaihmisten kanssa! Valittiin paikaksi Myllymäen laskettelukeskus, koska siellä on hyviä lenkkireittejä sekä paikka osui Imatran ja Lappeenranna väliin. Imatraltakin piti porukkaa tulla, mutta siellä suunnalla olikin muita menoja ja joutuivat jättämään lenkin väliin.

Iriksen lisäksi paikalla oli kaksi muuta islanninlammaskoiraa: vanha tuttu Punapihlajan Farsael Saga sekä uusi tuttavuus Punapihlajan Hamur.

Punapihlajan Farsael Saga
Punapihlajan Hamur
Hetki käveltiin ja tultiin pienelle taukopaikalle jossa haukattiin vähän evästä ja muutamat makkarat paistettiin. Siitä sitten matka jatkui. Suurimman osan ajasta koirat saivat juosta ja kulkea metsässä vapaina ja välillä oli kohtia missä koirat kulkivat hihnan päässä. Kävelylenkin pituus oli reilu 8 km ja aikaa saatiin kulutettua vajaa kolme tuntia.
Iris ja Saga
Iris ja Hamur
Hamur, Iris ja Saga
Saga, Hamur ja Iris

Lenkin päätteeksi harjoiteltiin vähän tokoa ja sain hyviä neuvoja sekä opastusta omatoimitreenaamiseen Iriksen kanssa. Ja voi myös olla, että tiistaina mennään tokon alkeisiin pentukurssin sijaan.

Lenkkipolkua
Näköala laskettelurinteeltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti