7.4.2013

Riemurikas viikonloppu

Viikonloppu on jo kohta ohi ja huomenna palataan normaaliin arkielämää. Tai ainakin melkein, talon isäntä joutuu olemaan maanantaista torstaihin toisella paikkakunnalla töissä ja minä pidän omineni kämpän pystyssä, eläimet seurana tietenkin.

Viikonloppu kuitenkin oli suunniteltu täyteen kaikenlaisesta tekemisestä. Perjantaina menin Näpille Iriksen kanssa, lauantaina oli miehen siskon synttärit ja illalla lenkille kaverin kanssa. Tälle päivälle ei ollutkaan muuta kuin uuden koirakaverin tapaaminen. Pitäähän neidin välillä antaa vähän huiliakin.

Perjantaina äiti tuli hakemaan minua aikasemmin Näpille. Käytiin tietty muutaman kaupan kautta, minun piti hakea matkahuollosta gekoille tilaamani ötökät sekä Mustista ja Mirristä Irikselle ostamassa ruokaa. Kasvattajan suositusten mukaan ostin Roburin lammas ja riisi -papuja, 12,5 kg säkki maksoi 64,90 € mikä on mielestäni ihan ok hinta koiranruoasta maksettavaksi.

Mutkien kautta kuitenkin Näpille, juotiin kahvit ja syötiin muutamat äidin omatekoiset munkit ja lähdettiin metsään Iriksen ja Maxin kanssa.


Lauantaina kävin aamusta kolmen koiran kanssa pienellä lenkillä. Otosta en saanut kuvaa napsaistua, mutta Iriksestä ja Maxista sentään muutaman kuvan.


Lenkin jälkeen pakattin miehen kanssa kimpsut ja kampsut sekä koira ja suunnattiin anoppilaan juhlistamaan 5-vuotiaan synttäreitä. Iris pääsi taas hurmaamaan ihmisiä sekä saamaan paljon rapsutuksia.


Illaksi oltiin suunniteltu ohitusharjoituksia AEn ja Sannan kanssa, mutta koska meillä meni bileissä myöhään, joutui Sanna perumaan. Lähdettiin kuitenkin AEn kanssa lenkille ja tulihan siellä muutama koira vastaan. Hienosti sujui ohitukset kaikilta!

Todistekuva: Iris, Touho ja Eve voivat olla paikoillaan jopa 2 sekuntia!
Tänään olikin uuden koirakaverin tapaaminen isäni luona: pohjanpystykorva Retro. Olen Retroa ihastellut muutamissa mätsäreissä sekä pääsiäisnäyttelyssä ja tänään tuli taas todistettua, kuinka pieni paikka maailma oikeasti on. Retron omistaja on nimittäin pikkusiskoni kavereita.

Alkuun Rölliä ja Retroa yritettiin tutustuttaa toisiinsa, mutta siitä ei oikein tullut mitään ja Rölli joutui olemaan muutaman tunnin pesuhuoneessa Retron ja Iriksen painiessa tuvan puolella.


Nyt on Iriksellä lupa huilia ja tuskin tänään mitään kummoista tehdään. Jokunen pieni iltalenkki ja se on siinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti