9.3.2013

Maaseutumatkailua

Näpillä tarvittiin eläin(veli)vahtia viikonlopuksi ja mikäs sen mukavampaa kuin ottaa koira ja kissat mukaan ja suunnatta maalle. Tekemistä riitti, ainakin tälle päivälle.

Eilen kun koulusta kotiutui ja kaveri kävi kahvilla suunnattiin melkein suoraan Näpille, muutaman mutkan kautta, mutta matkasta selvittiin. Kissojen kanssa matkaaminen on aina oma hommansa, koska Jane pelkää autossa matkustamista. Olen käyttänyt Feliway -suihketta Janen kopassa, mutta ei tehoa. Kissanminttukaan ei kissaan tehoa, joten saa nähdä mitä seuraavaksi keksin. Jos jollain on jotain vinkkiä kissan kanssa matkaamiseen, saa vinkata!

Lumo ja Jane sähisee muille kissoille, mutta ehkä kissat rauhoittuvat aikanaan.


Tänään oltiinkin sitten jo kymmenen maissa Jasua moikkaamassa ja kunnon issikkapainit olikin! On aina mukavaa nähdä kaksi saman rodun edustajaa yhdessä touhuamassa.


Jasun kanssa kun oltiin riehuttu muutama tunti suunnattiin mieheni pikkusiskon syntymämpäiville jonne saapui kolme australianterrieriä. Hetken leikkivät ulkona, mutta ei tuntunut Iris mahtuvan terriereiden leikkiin mukaan joten issikkani siirtyi sisätiloihin rapsuteltavaksi.



Vihdoin ja viimein päästiin taas Näpille ja tietenkin koiria juoksuttamaan pellolle. Maxia voi pitää vapaana, mutta Otolta ei korvia löydy luoksetulemiselle. Toki Otto sai hetken olla vapaana, mutta hihnassa enempi vietti aikaansa vanha poika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti