15.1.2013

Uusi raapimapuu kissoille

Tilasin muutama viikko sitten Zooplussalta kissoille uuden raapimapuun ja tänään se vihdoin ja viimein saapui. Mirreillähän on entuudestaan jo kaksi raapimapuuta, toinen on parvekkeella, joka seuraavan muuton yhteydessä joutaa roskikseen, ja toinen on Nerja -puu sisätiloissa, milloin missäkin nurkassa raavittavana.

Tilasin Lumolle ja Janelle Taikavuori -raapimapuun, joka on kattoon yltävä. Raapimapuu on harmillisen lyhyt, mutta kämpästämme löytyy muutama matalampi kohta johon puun pystyi sijoittamaan fiksusti ilman jatkopaloja.


Parasta paketeissa on ne itse paketit, ei se sisältö niinkään. Tosin olin hieman yllättynyt, että kissat olivat kuitenkin seuraamassa mitä on tekeillä ja nuuskimassa uusia palasia. Pitihän tolppiin kynsiä jo testata ennen kuin puu oli edes kasassa ja hyvin tuntui mirrit tykkäävän.


Ajatus uuden raapimapuun hankkimiselle lähti ihan vain siitä, että kissoilta tuntui tekeminen loppuvan ja kirjaimellisesti siksi pomppivat seinille. Halusin kattoon asti yltävän, koska siinä olisi enemmän tilaa kiipeillä mistä Lumo ja Jane tykkäävät. Hintakaan ei ollut mielestäni paha, sain kaikkine alennuksineen puun hintaan 71,92 € kotiin kuljetettuna eli ei todellakaan paha hinta ja raapimapuu vaikuttaa ihan tukevalta. Olen ainakin vielä tyytyväinen ostokseeni, ja toivottavasti kissatkin ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti